stedin

Leiderschapsontwikkeling Stedin

Leer hoe Stedin’s senior teamleiders hun leiderschap versterken met onze specifieke training. Ontdek de impact op coördinatie en teamcohesie.

pexels antoni shkraba 5816293
Opdrachtgever

Stedin

Branche

Energie

Dit leverde het op

Coördinatie en controle

De training voorzag in essentiële coördinatievaardigheden, cruciaal voor effectief operationeel beheer.

Verhoogde teamcohesie

De maatwerk training heeft individuele capaciteiten versterkt, en het gevoel van eenheid bevorderd.

Versterkt leiderschap

Na de training zijn de seniors van Stedin nu meer zichtbaar en invloedrijk, zowel binnen als buiten hun team.

woman 5678995 1920 pexels yan krukau 7693695
team 5842784 1920

Leiderschapsdynamiek

De senior teamleiders van Stedin stonden voor de complexe uitdaging hun leiderschapsrollen aan te passen. In een steeds veranderend bedrijfsklimaat moesten ze hun benadering van leiderschap heroverwegen.

Deze verandering vereiste meer dan alleen inhoudelijke kennis; het ging om het ontwikkelen van sturingsvaardigheden om adequaat te reageren op nieuwe operationele eisen en digitale transformaties.

Leiderschapstraining op maat

Als antwoord op deze uitdaging schakelde Stedin Ronald in voor een op maat gemaakte leiderschapstraining. Deze training was gericht op het uitbreiden van de sturingsvaardigheden van de senior teamleiders.

Het programma was zowel intensief als persoonlijk, en bood nieuwe methoden voor effectief leiderschap. Dit heeft geleid tot significante verbeteringen in zowel de individuele ontwikkeling van de seniors als de algehele teamdynamiek bij Stedin.

pexels antoni shkraba 5466238
nicole onrust
Nicole Onrust

“Toen ik besefte dat al mijn seniors verder konden groeien in hun sturingsvaardigheden wist ik direct dat ik Ronald zou vragen een op maat gemaakte training voor hen te maken. Het resultaat is zoals gehoopt, dus ben hierin ook trots op mijzelf en blij met Ronald als trainer!”

Klaar voor de volgende stap?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek