State of Orange

Ontdek onze ervaringsgerichte en innovatieve aanpak van leiderschapsontwikkeling en teamcoaching die garant staan voor echte impact in de organisatie. Persoonlijke en professionele groei die leidt tot zichtbare verandering staat bij ons centraal.

Contact
nikon+3069
state of orange illustratie minimal

De essentie

Leren doe je met vallen en opstaan. Omdat je jezelf wilt ontwikkelen. Door iets anders te doen dan wat je al kan. Buiten je comfortzone. Niet door in het rood te gaan. Maar wel door te stretchen.

Dat vraagt om experimenteren, oefenen en jezelf een spiegel laten voorhouden. Bij State of Orange nodigen we je hier toe uit. Onze aanpak prikkelt om verandering op gang te brengen zonder uit de bocht te vliegen. Wij noemen dit de ‘State of Orange’.

Al onze trainers en coaches kennen de vragen waarbij wij leidinggevenden en teams begeleiden zelf vanuit de praktijk. Die ervaring, in combinatie met een flinke dosis positieve energie en passie voor ons werk, zetten wij nu in om leiders en teams te helpen om hun volle potentieel te benutten.

Ronald Doodkorte
Oprichter State of Orange

nikon 1993

De juiste match

Eén van de succesfactoren in een ontwikkeltraject is de klik met de trainer of coach. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Alle trainers en coaches hebben hun eigen kwaliteiten en talenten waarin zij uitblinken. Afhankelijk van de opdrachtgever en de beweging die nodig is, bepalen we in overleg welke coach(es) ingezet worden.

Bekijk cases
pexels christina morillo 1181562
291122bpsessie10344

Zorgvuldige begeleiding

Elk ontwikkeltraject vraagt om een zorgvuldige begeleiding. Het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit voor onze opdrachtgevers is daarom van groot belang. Ons team leert en reflecteert met elkaar om onze dienstverlening steeds weer naar een hoger niveau te tillen. En uiteraard staan we ook klaar om voor elkaar in te springen wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Onze experts

State of Orange is medio 2019 opgericht door Ronald Doodkorte. Sindsdien heeft hij een netwerk van ervaren trainers en coaches om zich heen verzameld. Allemaal met dezelfde passie: Leiders en teams helpen om hun volle potentieel te benutten.

Onze coaches zijn o.a. aangesloten bij:

logo stir nobco logo bordered noloc logo rgb png

Transformeer leiderschap en teams

State of Orange helpt jouw organisatie om ambitie om te zetten in resultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat leiderschap en teams de sleutel zijn om deze transformatie succesvol te realiseren.

Ontwikkeling

300

We hebben al meer dan 300 teams begeleid naar een betere samenwerking

Groei

85%

85% van de teams geeft aan dat de resultaten sterk zijn verbeterd

Leidinggevenden

2000

We hebben al meer dan 2000 leiders begeleid in hun ontwikkeling

Waardering

9,1

Leiders en teams waarderen ons met een 9,1 gemiddeld

Waar wij voor staan

Veilige omgeving

Bij ons staat een veilige leeromgeving waarin je jezelf mag laten zien en fouten mag maken voorop. We ontwikkelen in de stretch zone, niet in de stress zone. Leren is vaak al spannend genoeg.

Open en eerlijk

Wij werken samen op basis van wederzijds respect. Dat betekent ook dat we elkaar open en eerlijk feedback geven, zonder oordeel. Omdat we hiermee elkaar helpen optimaal te presteren en te blijven ontwikkelen.

Eigenaarschap

Wij helpen om resultaten te bereiken, zonder dat we het eigenaarschap overnemen. Deelnemers nemen zelf verantwoordelijkheid voor hun leerproces en dat van de groep. Wij bieden steun, dagen uit en moedigen aan.

Betrokken partner

Wij zijn nauw betrokken en werken samen op basis van wederzijdse commitment. Met korte lijntjes. Daarbij houden we het doel altijd helder voor ogen en doen we wat nodig is om dat doel te bereiken.

Klaar voor de volgende stap?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek