logo sanquin

Sanquin teamontwikkeling

Bij Sanquin Plasma Products heeft het Continuous Improvement team hun samenwerking versterkt dankzij een traject met State of Orange, gericht op efficiëntie en teamdynamiek.

pexels andrea piacquadio 3931638
Opdrachtgever

Sanquin

Branche

Gezondheidszorg

Dit leverde het op

Effectievere samenwerking

Teamleden hebben geleerd constructief conflicten te bespreken en op te lossen, wat leidt tot een open communicatiecultuur.

Toename in verantwoordelijkheidsgevoel

Het traject versterkte het verantwoordelijkheidsgevoel, met teamleden die gezamenlijk doelstellingen nastreven.

Verbeterde persoonlijke en teamontwikkeling

Individuele groei en verbeterde teamdynamiek zorgen dat elk teamlid’s unieke kwaliteiten worden benut.

pexels canva studio 3277806 pexels theo decker 5946206
language school 834138 1920

Noodzaak tot betere samenwerking

Na eerdere succesvolle teamcoaching door State of Orange ziet het Continuous Improvement team van Sanquin kansen voor nog verdere verbetering. Hoge verwachtingen en complex werk vragen om een sterker teamverband en heldere samenwerking.

Diversiteit in persoonlijkheden brengt uitdagingen maar ook kansen voor groei. Het team streeft naar betere communicatie en duidelijkheid in doelen om samen sterker te staan ten opzichte van hun uitdagingen.

Bewuste teamontwikkeling

Teamcoaching transformeerde de werkwijze van het Continuous Improvement team bij Sanquin, door te focussen op verbeterde communicatie en heldere doelen. Dit legde de basis voor zowel individuele groei als teamversterking, waardoor het team nu gezamenlijk uitdagingen effectiever aangaat.

Het resultaat is een team dat met vertrouwen en duidelijkheid functioneert, wat leidt tot betere prestaties en hogere tevredenheid bij stakeholders. Deze nieuwe dynamiek verbeterde de productiekwaliteit en versterkt de positie van Sanquin in de markt.

pexels ivan samkov 7213194
geert jan derksen
Geert-Jan Derksen

“Vanuit een goede verbinding met de groep weet Ronald met rake interventies en een prettige manier van confronteren het hele team te betrekken in het ontwikkelproces”

Klaar voor de volgende stap?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek